Laadukkaita timanttitöitä

Timanttiporaus

Timanttiporaus sopii käytettäväksi sekä korjaus- että uudisrakennuskohteissa, sillä se saadaan tehtyä monesti täysin pölyttömästi, jolloin muita kohteessa tehtäviä töitä ei tarvitse keskeyttää porauksen ajaksi. Tämän lisäksi poraus ei myöskään aiheuta ns. runkomelua, joka aiheuttaisi haittaa kohteen käytölle tai muille kohteessa tehtäville töille.

Timanttiporausta vuosien kokemuksella

Pro Hole Oy tarjoaa käyttöösi nykyaikaisen kaluston, sekä henkilökuntamme yli 30 vuoden kokemuksen timanttiporauksesta. Yrityksessämme työskentelee 20 alansa ammattilaista. Suorittamamme poraus tehdään aina yrityksemme korkeiden laatukriteerien mukaisesti, jolloin asiakkaamme voivat olla varmoja tilaamansa työn laadusta ja sovittujen aikataulujen pitävyydestä.

Timanttisahaus

Timanttisahaus mahdollistaa useiden kiviainesten leikkaamisen mittatarkasti ja lähes täysin pölyttömästi. Tarkkuutensa ansiosta se sopii erinomaisesti myös haasteellisiin työkohteisiin, joissa vaaditaan tarkkaa ja erittäin siistiä sahausjälkeä. Nykyaikaisen kaluston ansiosta sahaus ei myöskään aiheuta suuria meluhaittoja, jotka haittaisivat kohteen muuta käyttöä tai muuta tilassa tehtävää työtä.

Timanttisahausta myös haasteellisissa kohteissa

Nykyaikaisen kalustomme ja kokeneen henkilökuntamme ansiosta sahaus voidaan suorittaa myös muutoin haasteelliseksi koetuissa kohteissa.